Vilken typ av service är du i behov av?

De tjänster som vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan. Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster så finner du inte det du söker här är bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

services_icon1

OVK

Är det dags att utföra en OVK i din byggnad? Det är i så fall något som vi kan hjälpa dig med. Vi har arbetat med VVS och ventilationssystem i många år och har därför full koll på vad det är man ska leta efter när man utför en OVK. Vi ser helt enkelt till så att din ventilation fungerar som den ska och att luften i din byggnad är hälsosam.  

services_icon1

Besiktningar

Vi erbjuder besiktning av imkanaler, äldre eldstäder och rökkanaler. Ska du öppna restaurang och behöver hjälp med eldstäder och rökkanaler finns vi här med lång erfarenhet inom besiktning, undersökning och felsökning. Vi erbjuder alltid våra kunder toppkvalitet på våra tjänster och du kan känna dig trygg med att vi är utbildade skorstensfejarmästare och skorstensfejartekniker via Räddningsverket samt nuvarande MSB.  

services_icon1.png

Radonrelaterade arbeten

Nästan all mark innehåller radon. Men vad är egentligen radon? Jo, radon är en radioaktiv gas som näst efter tobaksrökning är en av de vanligaste orsakerna till lungcancer. Byggnadsmaterial och dricksvatten kan också vara anledningar till besvär och eftersom det varken syns, ger smak, eller luktar är det enda sättet att utföra en radonmätning. Vi kan åtgärda problem med radon så att du kan leva hälsosamt.  

services_icon1

OVK-åtgärder

För att komma till bukt med problemen som eventuellt hittas under en OVK är det viktigt att anlita en pålitlig firma som vet exakt hur olika typer av fel ska åtgärdas. Detta är något vi har omfattande erfarenhet inom. Ta kontakt med oss idag om du vill ha OVK-relaterade åtgärder för att säkerställa att byggnadens ventilation fungerar som den ska.